Het zevende bestuur is bekend!

Met trots presenteert de sollicitatiecommissie het Zevende Bestuur der Augustijns Theater. Na een lange dag sollicitaties zijn we er dan toch uitgekomen.

Het Zevende Bestuur der Augustijns Theater is als volgt geconstitueerd:

Voorzitter: Anouk Mossel
Secretaris: Lisa Tonino
Penningmeester: Elieske Kallenberg
Lid Intern: Daphne van der Helm
Lid Extern: Maria Meijer
Lid PR: Anne Versteeg
Lid Productie: Annemarij Wams

De sollicitatiecommissie heeft het volste vertrouwen in de bovenstaande personen en wenst hen veel succes en plezier in hun functie het aankomende jaar. De officiële bestuurswissel zal woensdag 1 juli plaatsvinden tijdens de ALV.

ZAND! een groot succes!

Vier prachtige voorstellingen zijn het geworden en wat hebben we genoten. We hebben absoluut het dak van de Leidse Schouwburg gespeeld. We willen heel graag iedereen bedanken die hier heel hard aan gewerkt heeft: professionals Gary, Javed en Joep: dankjulliewel voor alle heerlijke repetities. Natuurlijk alle fantastische spelers: jongens, wat hebben we een pracht van een productie neergezet! Productiecommissie, grimecommissie, kostuumcommissie, decorcommissie, scriptcommissie, promocommissie en techniekcommissie: ontzettend bedankt voor jullie inzet, zonder jullie zouden we er niet gestaan hebben. Band: wat hebben jullie hard gewerkt de laatste maanden en wat was het resultaat het waard! And last but not certainly not least: het bestuur, zonder jullie harde werk was er niks van gekomen.

DSC_6353