Het Meisje Zonder Naam

Op 14, 15 en 16 juni 2018 speelde het Augustijns Theater de lustrum musical ‘Het meisje zonder naam’. Wij wilden ons 10-jarig en het 125-jarige bestaan van de L.V.V.S. Augustinus niet zomaar voorbij laten gaan en hebben daarom een schitterende musical gespeeld om nooit meer te vergeten. Het stuk dat gespeeld werd in de Leidse Schouwburg trok meer bezoekers dan ooit en we werden overdonderd door de positieve reacties van het publiek! Een geslaagde musical dus, ook voor de leden van het AT, de professionals en de leden van de vereniging.

Het verhaal van ‘Het meisje zonder naam’ speelt zich af in de (fictieve) stad Novapolis, waar de burgers worden geteisterd door het harde regime van de Partij. De terugkeer van Vivianna geeft het volk de moed zich te verzetten tegen deze dictatuur. Maar wie is Vivianna eigenlijk? En weet ze zelf wel wie ze is?

Tien jaar geleden bestuurde President Deliev het land. Hij werd met zijn gehele familie doelwit van een terroristische aanslag waarbij allen omkwamen. Het gerucht deed de ronde dat de jongste dochter van de President, Vivianna, deze aanslag had overleefd. Velen hebben geprobeerd haar rol te vervullen, maar na tien jaar is de echte Vivianna nog steeds niet aan het licht…

cropped-omslagfoto-poster-meisje-zonder-naam-1-1.jpg