Vrienden van het AT

Zoals al uitgebreid beschreven staat op deze website organiseert het Augustijns Theater workshops, voorstellingsbezoeken en natuurlijk ook grote producties. Studenten werken zowel voor als achter de schermen aan de producties mee en de afgelopen jaren hebben grote en kleine projecten elkaar afgewisseld in het mooie Leiden.

Leiden is een traditionele universiteitsstad met grote vraag naar culturele en artistieke ontplooiingsmogelijkheden voor studenten. Het Augustijns Theater geeft al meer dan vijf jaar een scala aan toneel-, zang-, dans-, muziek- en performance mogelijkheden. Studenten kunnen kennis maken met alle podiumkunsten. Een belangrijk aspect van het culturele leerproces is dat studenten niet alleen wordt geleerd hoe zij moeten acteren, dansen en zingen, maar ook hoe zij zelf een productie kunnen organiseren. Onder leiding van professionals leren wij studenten vooral het zelf te doen.

Dit kan natuurlijk niet zonder een beetje hulp.

Naast onze grote sponsors, hebben wij een speciaal groepje sponsoren die voor een kleine jaarlijkse bijdrage voordelen binnen het Augustijns Theater kunnen genieten. Om onze voorstellingen te kunnen financieren, is er veel geld nodig. De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat veel mensen heel enthousiast waren over onze voorstellingen, waarbij ze lieten blijken ons graag te willen steunen. Daarom hebben wij een nieuw project opgezet: Vrienden van het AT. Hierbij kunnen particulieren ons steunen door een bepaald bedrag per jaar te sponsoren, waarbij wij hen verschillende voordelen bieden. Wij hopen hiermee ouders, familie en vrienden meer te betrekken bij het Augustijns Theater!

Hoe kunt u ons steunen?

Met een klein bedrag per jaar zijn wij al ontzettend geholpen. We hebben een tweetal pakketten samengesteld zodat u zelf een beetje kan bepalen hoeveel u wilt steunen.

Pakket 1, u steunt ons bij dit pakket voor €30,- per jaar

Wat u hiervoor van ons terugkrijgt, is het volgende:

  • Een welkomstdrankje voor u en uw gast
  • U kunt een kaartje reserveren voor de reguliere verkoop begint
  • U ontvangt een nieuwsbrief waarin we u op de hoogte houden van de vorderingen rondom de producties en ander AT-nieuws

Pakket 2, bij dit pakket steunt u ons voor €50,- per jaar.

Wat u hiervoor van ons terugkrijgt, is het volgende:

  • Een welkomstdrankje voor u en uw gast
  • Een DVD van de voorstelling
  • U kunt een kaartje reserveren voor de reguliere verkoop begint én u kunt hierbij aangeven op welke plekken u wenst te zitten
  • U ontvangt een nieuwsbrief waarin we u op de hoogte houden van de vorderingen rondom de producties en ander AT-nieuws

 

Wij hopen u graag te verwelkomen als Vriend van het AT!