Inschrijving voor de audities zijn geopend!

Deze zomer speelt het Augustijns Theater weer in de Leidse Schouwburg. De hele zomer is het bestuur bezig geweest met alle voorbereidingen en nu is het moment daar! De inschrijvingen voor de audities zijn begonnen.

Deze audities zullen plaatsvinden op zaterdag en zondag 18 & 19 oktober.

Bij deze audities kan je kiezen om auditie te doen voor alle disciplines (zang, dans en spel). Wil je alleen auditie doen voor bijvoorbeeld dans, neem dan per mail contact met ons op voor meer informatie. Tijdens de zangauditie zal je gevraagd worden een van de opgegeven nummers voor de auditiecommissie zingen en bij de spelauditie is dit een vooraf ingestuurde scene. De dansauditie zal bestaan uit een korte workshop. Kort na de audities zal je te horen krijgen of je een plekje in de cast hebt gekregen.

Naast castleden zijn we ook op zoek naar leden voor de band. De musical wordt begeleid door een liveband waar alle Augustijnen die een instrument bespelen auditie voor kunnen doen. Ook voor de minder “standaard” instrumenten proberen wij een plekje te geven door zelf de muziek te arrangeren naar het aanwezige instrumentarium.

Ten slotte zijn we op zoek naar nieuwe commissieleden voor de decor- kostuum en techniekcommissie. Iedereen die het leuk lijkt om iets bij te dragen bij het uiteindelijke theaterbeeld kan zich hiervoor aanmelden, of je nou  veel of weinig ervaring hebt.

Voor meer vragen over de auditiedata, de audities zelf en de commissies kun je langskomen bij onze interesseborrels op:

Vrijdag 26 september vanaf 21.00 uur in de tuinzaal
Maandag 29 september vanaf 22.00 uur in de tuinzaal

Of stuur een mailtje met je vraag naar info@augustijnstheater.nl

Ook voor inschrijven voor de audities kan je een mailtje sturen naar info@augustijnstheater.nl, onze productieleider zal dan contact met je opnemen over de invulling van je auditie.

AT speelt bij de Midnightwalk Leiden

Aanstaande vrijdag 5 september zal het Augustijns Theater een van de acts tijden de Midnightwalk Leiden zijn!
Dit is een wandelroute door de binnenstad waarbij men langs muziek, dans en theateracts komt. Het AT speelt een fragmentje van onze voorstelling Midzomernachtsdroom in de burcht ergens halverwege de route. De eerste deelnemers vertrekken om 20.00 en de laatste start is om 21.15. De laatste deelnemers keren rond 00.00 terug op de beestenmarkt waar je wordt verwelkomd met food van de McDonalds.
Een kaartje kost 7 euro voor studenten en de opbrengst gaat naar het goede doel.

Voor meer info, check de website:
http://midnightwalk-leiden.nl/