Kaartverkoop ‘Het Meisje Zonder Naam’ gaat beginnen!

Over twee maanden is het zover! Dan staan we met onze lustrum musical “het meisje zonder naam” op de planken in de Leidse schouwburg! Dit betekent dat de kaartverkoop ook bijna van start gaat. Op 13 april zal de online kaartverkoop beginnen. Wees er snel bij! We zien jullie graag op 14, 15 & 16 juni tijdens onze voorstellingen!

Het verhaal gaat over Anna, een meisje dat de rol van Vivianna aanneemt om haar stad Novapolis te bevrijden van het strenge regime dat door de Partij geleid wordt. Op haar reis naar Parijs wil Anna de tante van Vivianna ervan overtuigen dat zij, Anna, haar verloren nichtje is. Wanneer Anna hierin slaagt, hoopt zij haar thuisland te inspireren om zich te verzetten tegen het strenge regime van de Partij.

De musical ‘Het meisje zonder naam’ is geschreven door de studenten van het Augustijns Theater. Deze productie is in de gelegenheid van het tweede lustrumjaar extra groot uitgepakt. Vanaf de zomer van 2017 is het Augustijns Theater al aan het zwoegen voor deze productie en na hard werk en de enorme inzet van onze studenten, cast- en bandleden, commissieleden en professionals, zal dit hele proces tot uiting komen in de Leidse Schouwburg. We wensen u heel veel kijk plezier en tot 14, 15 & 16 juni!

poster Het meisje zonder naam


Poster: Sjoerd Derine