Bestel snel je kaarten voor ZAND!

Op 11, 12 en 13 juni speelt het Augustijns Theater de musical ZAND! in de Leidse Schouwburg.

In het Egypte van lang geleden is alles voor iedereen in overvloed – zolang je Egyptenaar bent. Als de Egyptische legerkapitein tijdens één van zijn plundertochten een vijandelijke prinses gevangen neemt weet hij niet met wie hij van doen heeft. De twee hebben ondanks hun verschillende achtergronden meteen een connectie – maar de prinses heeft een plicht naar haar geketende volk en wat ze voelt in haar hart staat gelijk aan hoogverraad.
De spanning tussen de twee wordt verder bemoeilijkt door de verloving van de legerkapitein met de dochter van de Farao.
Eén man, de sleuteladviseur van de farao en tevens de vader van de legerkapitein schuwt geen enkel middel om het huwelijk zo snel mogelijk te voltrekken – zodat zijn zoon op de troon komt. Binnen dit spanningsveld ontstaat voor de prinses een dilemma waarin niet alleen haar persoonlijke toekomst maar ook die van haar vaderland op het spel staat.

ZAND! poster

Alle dansen zijn af en de online kaartverkoop is begonnen!

Gisteren is er hard gewerkt door de cast en dat resulteerde er bij dansrepetitie in dat alle dansen af zijn! #mijlpaal. Dit is maar weer een teken dat de voorstellingen er snel aankomen, we hebben nog maar 1 dansrepetitie, 1 zangrepetitie, 4 spelrepetities, 3 repetitiedagen en 9 bandrepetities tot de voorstellingen in de oudste schouwburg van Nederland! Spannend!

Kaartverkoop ZAND! gaat beginnen!

Afgelopen maand was het spetterende repetitieweekend waar weer hard gewerkt is door alle productieleden. Een heel weekend lang hebben we hard gerepeteerd in opperste concentratie en dat hebben we gemerkt! Zang, dans en spel kwamen samen in fantastische scènes. Dat belooft wat voor de voorstellingen….
Al enkele dagen kunnen er kaarten gereserveerd worden voor vrienden en familie van de ZAND!-cast en over 5 dagen, 11 mei, zal de online kaartverkoop beginnen. De reguliere verkoop zal starten op 18 mei waarbij er verkocht zal worden op de sociëteit in de hal.

Locatie:
Leidse Schouwburg

Speeldata:
Donderdag 11 juni – 20.00 uur
Vrijdag 12 juni – 20.00 uur
Zaterdag 13 juni – 14.00 en 20.00 uur

Prijzen:
12,50 voor leden
14,50 voor niet-leden.

We hopen u te mogen ontvangen op één van deze data!