Kaartverkoop Midzomernachtsdroom

Vandaag, 12 mei, start de kaartverkoop voor Midzomernachtsdroom. Informatie over deze voorstelling is te vinden onder het kopje Producties.

Augustijnen kunnen iedere maandag, woensdag en vrijdag op de sociëteit kaarten kopen in de hal.
Niet leden kunnen hun kaarten bestellen via info@augustijnstheater.nl. Vermeld hierbij uw naam en voor welke voorstelling u kaarten wilt kopen.

Speeldata:
Woensdag 4 juni – 20:30
Donderdag 5 juni – 14:00 & 20:30
Vrijdag 6 juni – 20:30

We hopen u tijdens een van de voorstellingen te zien!
Prijzen:
Leden van Augustinus: €9,-
Niet leden: €11,-

Dies Dinner Show

De Dies Dinner Show 2014 zit er weer op. Twee fantastische avonden in de Breezaal zijn het resultaat van maanden lang repeteren onder leiding van onze zang en dans coaches Hedwig en Ymke. De zangers en dansers hebben twee avonden op hoog niveau gepresteerd, iets waar ze zeker trots op mogen zijn.

Een zeer gevarieerd programma aan nummers heeft de gasten vermaakt tussen de gangen van het diner. De band onder leiding van Ramses de Wit heeft alle muzikale ondersteuning verleend. Achter de schermen stond een team klaar om te helpen met de grime, omkleden en decorwisselingen. Aan allen die op welke wijze dan ook hebben bijgedragen aan de voorstellingen wil het 5de bestuur nogmaals hun dank uitspreken.

Deze voorstellingen zitten er op, maar we kijken met veel plezier uit naar de opvoering van Midzomernachtsdroom op 4, 5 en 6 juni. Hierover valt elders op deze website meer te lezen.