Het is bijna zover…

Afgelopen maart was het jaarlijkse externe repetitieweekend. Wat hebben we een hoop kunnen doen! De eerste én tweede acte zijn voor het eerst doorgespeeld met band en cast. Het beloofde veel voor de weken die volgden. Natuurlijk was er ook de AT-bonte avond, waar de manussen in één act alle afgelopen producties van het AT samen hebben gevat, Lodewijk zijn mooie ‘Waar bleef die P nou?’-lied heeft gezongen, het bestuur de gehele cast en band, de professionals en zichzelf persifleerde en alle AT-mannen werden toegezongen.
6 weken later was het tijd voor het interne repetitieweekend. Cast en band troffen elkaar weer, er werd bijgeschaafd, geschrapt, veranderd, alles om het stuk steeds een beetje mooier te maken. En dat is gelukt! De hele zondag hebben we doorlopen gedaan. Alle scènes lopen al soepel in elkaar over en met proberen en doen ontwikkelde het stuk zich meer en meer.
Komende zondag komen band en cast weer samen om te repeteren. Er zal voor het eerst met een aantal kostuums worden gerepeteerd, erg spannend!
De promo-commissie gaat er vanavond voor zorgen dat heel Augustinus weet wanneer de voorstellingen zijn en zorgen dat de zalen uitverkocht zijn 18 en 19 juni.
We gaan over 3,5 weken een prachtige, krachtige lustrumvoorstelling neerzetten!