Reünie en Bestuurswissel

Aanstaande donderdag (28 juni) zal weer de Augustijns Theater Reünie plaatsvinden! Voor iedereen van the Wizard of Oz weer een leuke borrel om na te kletsen en voor alle oud AT’er een leuk moment elkaar weer te zien!

Op de borrel wordt ook het bestuur officieel gewisseld, en hierna zal het vierde bestuur der Augustijns Theater u met trots de nieuwe musical voor het aankomend lustrum jaar presenteren. Genoeg redenen om er bij te zijn!

De borrel vind plaatst in het Restaurant van Augustinus en zal om 21.30 aanvangen.

 

 

The Wizard of Oz groot succes!

Het zit er helaas weer op, the Wizard of Oz!
Vorige week hebben we vier fantastische voorstellingen neergezet in het LAK-theater. Er was veel belangstelling voor, wat zeker bleek uit het feit dat op woensdagavond tijdens de EK-wedstrijd de zaal bijna vol zat. Gelukkig maar want de bezoekers hadden daardoor wel een mooie avond! We hebben veel complimenten gehad en bedanken iedereen daar hartelijk voor. Het Augustijns Theater is blij dat we de stijgende lijn kunnen voortzetten!

Wij willen ook de cast, band, professionals, technici en commissieleden hartelijk bedanken! Met een speciale dank voor de mensen van het LAK-theater, die ons de hele week erg veel hebben geholpen. Wij zijn trots dat wij nog een van de laatste waren die in het LAK-theater hebben mogen optreden!

De foto’s van de voorstellingen zullen zo snel mogelijk op de site komen te staan.