Voorstellingen ‘Rubens Brieven’ een daverend succes!

Na twee jaar repeteren, mochten we dan eindelijk op het podium van het Ins Blau Theater staan. Voor het eerst in de geschiedenis van het Augustijns Theater deden wij dit jaar een livestream. Zowel de fysieke voorstelling als de livestream zijn goed in de smaak gevallen. ‘Rubens Brieven’ is een daverend succes geworden! Vandaag zullen wij de laatste twee voorstellingen spelen van deze productie. De avondvoorstelling is uitverkocht, maar voor de matinee om 14.00 zijn nog enkele kaarten te koop. Er kunnen ook nog tot 18.00 uur kaarten gekocht worden voor de livestream voorstelling. Mocht je dus nog geen kaartje hebben, pak dan nu je kans!

Poster Rubens Brieven

Beste Ruben Jansen, uitgesteld maar niet afgesteld!

Het afgelopen jaar was ons 11e bestuur hard aan het werk om ‘Beste Ruben Jansen’ op de planken te brengen. Helaas heeft het Corona-virus roet in het eten gegooid, waardoor de musical moest worden uitgesteld. Maar niet getreurd, het Augustijns Theater heeft nog niet de handdoek in de ring gegooid! Het komende jaar zullen wij ons opnieuw wagen aan de uitdaging om dit fenomenale stuk de theaters in te krijgen. Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen door onze site, facebook en instagram in de gaten te houden!

Kaartverkoop ‘De Gelaarsde Poes’ gaat bijna van start!

Zoals jullie weten spelen wij dit jaar het toneelstuk ‘De Gelaarsde Poes’ op 12, 13 en 14 juni in Theater Ins Blau in Leiden! De kaarten gaan bijna in verkoop, namelijk op 6 mei. Je kunt de link voor de kaartverkoop op deze site terugvinden onder het tabje ‘Kaartverkoop’. Makkelijk hè?

Kaarten zijn voor de avondvoorstellingen 10 euro intern (leden en reünisten van de L.V.V.S. Augustinus) en 12 euro extern. Voor de middagvoorstelling op 14 juni kosten de kaarten slechts 8 euro intern en 10 euro extern.

Wees er snel bij!! En dan zien we jullie allemaal met de voorstellingen!

Poes poster

De Gelaarsde Poes

Lieve theaterliefhebbers,

Met plezier kondig ik het stuk aan van dit theaterseizoen: De gelaarsde poes!

De gelaarsde poes, origineel door het Ro theater, is een grappig en luchtig toneelstuk met muziek en zang. Wij wilden dit kinderlijke stuk in een nieuw, wat studentikozer en moderner jasje steken! In onze versie van het stuk gaat Jaap samen met zijn kat backpacken om zichzelf te ontdekken, zoals veel jongeren tegenwoordig doen. Eenmaal op reis komen ze terecht in het koningspaleis van het land Siam, waar de gekste dingen gebeuren. Benieuwd hoe dit afloopt? Kom naar de voorstellingen en laat je verrassen!

We spelen de voorstellingen op 12, 13 en 14 juni in theater Ins Blau in Leiden.

Kijk voor meer informatie ook eens op onze social media: Facebook: https://www.facebook.com/AugustijnsTheater/  Instagram: https://www.instagram.com/augustijnstheater/

 

We zijn weer van start!

Theaterliefhebbers!

Het nieuwe collegejaar is van start gegaan en dat betekent ook weer een nieuw stuk voor het Augustijns Theater! Vorige week heeft het 10e bestuur het stokje overgenomen van het 9e en is het stuk bekend gemaakt. Er wordt al hard aan het stuk gewerkt en alle andere taken van het bestuur worden met volste vertrouwen opgepakt.

Wil je nou ook deel uitmaken van het Augustijns Theater dit jaar? Hier wat belangrijke data voor jou:

  • 17 september: interesseborrel I in de tuinzaal vanaf 21:07
  • 24 september: interesseborrel II in de tuinzaal vanaf 21:07
  • 14 en 21 oktober: audities cast (spel en zang) en band

Opgeven voor de interesselijst voor cast, band, kostuum-/decor-/promotie-/grimecommissie? Dat kan op de borrel, maar ook door een mailtje te sturen naar info@augustijnstheater.nl.

Kaartverkoop ‘Het Meisje Zonder Naam’ gaat beginnen!

Over twee maanden is het zover! Dan staan we met onze lustrum musical “het meisje zonder naam” op de planken in de Leidse schouwburg! Dit betekent dat de kaartverkoop ook bijna van start gaat. Op 13 april zal de online kaartverkoop beginnen. Wees er snel bij! We zien jullie graag op 14, 15 & 16 juni tijdens onze voorstellingen!

Het verhaal gaat over Anna, een meisje dat de rol van Vivianna aanneemt om haar stad Novapolis te bevrijden van het strenge regime dat door de Partij geleid wordt. Op haar reis naar Parijs wil Anna de tante van Vivianna ervan overtuigen dat zij, Anna, haar verloren nichtje is. Wanneer Anna hierin slaagt, hoopt zij haar thuisland te inspireren om zich te verzetten tegen het strenge regime van de Partij.

De musical ‘Het meisje zonder naam’ is geschreven door de studenten van het Augustijns Theater. Deze productie is in de gelegenheid van het tweede lustrumjaar extra groot uitgepakt. Vanaf de zomer van 2017 is het Augustijns Theater al aan het zwoegen voor deze productie en na hard werk en de enorme inzet van onze studenten, cast- en bandleden, commissieleden en professionals, zal dit hele proces tot uiting komen in de Leidse Schouwburg. We wensen u heel veel kijk plezier en tot 14, 15 & 16 juni!

poster Het meisje zonder naam


Poster: Sjoerd Derine

Een Lustrum musical om nooit meer te vergeten!

Het Augustijns Theater bestaat maar liefst 10 jaar! Dit willen we vieren met een schitterende musical om nooit meer te vergeten. Het verhaal speelt zich af in de (fictieve) stad Novapolis, waar de burgers worden geteisterd door het harde regime van de Partij. De terugkeer van Vivianna geeft het volk de moed zich te verzetten tegen deze dictatuur. Maar wie is Vivianna eigenlijk? En weet ze zelf wel wie ze is?

Tien jaar geleden bestuurde President Deliev het land. Hij werd met zijn gehele familie doelwit van een terroristische aanslag waarbij allen omkwamen. Het gerucht deed de ronde dat de jongste dochter van de President, Vivianna, deze aanslag had overleefd. Velen hebben geprobeerd haar rol te vervullen, maar na tien jaar is de echte Vivianna nog steeds niet aan het licht…

 

Kaartverkoop Heksenjacht

30, 31 mei en 1 juni staan wij met ‘Heksenjacht’ in theater Ins Blau aan de Haagweg in Leiden. Daar zullen wij een indrukwekkende, rauwe en treffende voorstelling spelen. Wilt u weten waarover? De inloop begint om 19:30 en om 20:00 sluiten de deuren. Op 31 mei is er ook nog een matinee. De inloop is om 13:30 en om 14:00 sluiten de deuren.

Kaartjes:
Intern: €8,50
Extern: €11,50
Exclusief €1,- servicekosten

De Heksenjacht

Het is al bijna zover: nog maar een kleine 8 weken tot de voorstellingen. Dan brengen we onze prachtige voortelling ten tonele in Theater InsBlau. Hiervoor wilt u natuurlijk zo snel mogelijk kaarten bemachtigen! Dit kan vanaf maandag 1 mei, want dan zullen de eerste kaarten in de verkoop gaan. Op 30/31 mei -1 juni worden 3 avondvoorstellingen gespeeld en 1 matinee. Zet de data in je agenda!

Poster:
Foto/Design: Sjoerd Derine

AT_Poster_Heksenjacht_RGB